UiTSCHIETER

Dit Meetjeslands kwaliteitslabel wordt toegekend aan voorstellingen die misschien niet onmiddellijk een belletje doen rinkelen en daardoor vaak onterecht over het hoofd gezien worden door het grote publiek.

Meer publiek bij onbekende parels.

UITSCHIETER helpt de cultuurliefhebber om gericht een keuze maken in het gevarieerde Meetjeslandse podiumaanbod en nodigt uit tot ontdekken… mét een gerust hart, want alle voorstellingen werden apart geselecteerd door Meetjeslandse programmatoren. Samen zorgen ze voor een brede waaier aan voorstellingen in verschillende genres (theater, muziek, dans…).

Met dit concept wordt de Meetjeslander niet alleen uitgedaagd om de onbekende pareltjes in zijn vertrouwde cultuurcentrum uit te proberen, maar ook om eens een kijkje te nemen in het programma van de buren.

Verhoog jouw algemene ticketverkoop!

De UITSCHIETERS worden extra in de kijker gezet in de Promeet (een Meetjeslands magazine dat gratis te verkrijgen is in verschillende verdeelpunten) én via de verschillende UiT-kanalen.

Op die manier genieten UiTSCHIETERS mee van de extra regionale cultuurcommunicatie en stimuleert het jouw publiek om een kijkje te nemen naar de volledige programmatie én om eens te kijken bij de programmatie van de buren.

Het kwaliteitslabel is dus ook het ideale marketinginstrument om jouw voorstellingen in het algemeen én jouw cultuurhuis in de kijker te zetten.

 

 

"UiTSCHIETERS verhogen ook de ticketverkoop van je volledige programma. Het label is op die manier het ideale marketinginstrument voor jouw cultuurhuis!"

Ellen Van Basselaere
Communicatiemedewerker UiT

Meer COMEET