UiT in het Meetjesland

Op regionaal niveau is er in het Meetjesland een divers en kwalitatief cultuur- en vrijetijdsaanbod. Dat wordt allemaal gebundeld via UiT in het Meetjesland.

COMEET wil de Meetjeslanders stimuleren om ook buiten de eigen gemeente te participeren. Bovendien worden door extra promotie bepaalde kleinschalige, maar uiterst kwalitatieve of unieke initiatieven, naar een bovenlokaal niveau getild.

Regionale communicatiekanalen

UiTinhetMeetjesland.be bundelt de UiTagenda’s van de Meetjeslandse gemeenten. Daarnaast vind je op deze site een overzicht van Meetjeslandse podia en alle info over nationale evenementen zoals Open Monumentendag, Week van de Smaak, Erfgoeddag… in het Meetjesland.

COMEET verstuurt maandelijks een digitale nieuwsbrief met UITtips. Op Facebook en via instagram maken we regionaal promo voor het Meetjeslandse activiteiten.

Invoeren via de uitdatabank

Door je activiteiten in te voeren in de uitdatabank wordt deze opgepikt door meer dan 1000 UiT-agenda’s, zowel online als offline en dus ook UiTinhetMeetjesland.be.

COMEET biedt gratis opleidingen ‘Invoeren in de UiTdatabank’ aan. Bekijk hier de videotutorial of mail naar uitinhetmeetjesland@comeet.be voor meer info.

"De UiT-kanalen zetten jouw activiteit extra in de kijker, of dat nu een voorstelling is in het cultureel centrum of een spaghetti-avond van jouw vereniging."

Ellen Van Basselaere - Communicatiemedewerker UiT

Volg UiT in het Meetjesland

FacebookInstagramGa naar website

Meer COMEET

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven?