Pak UiT met cultuur

Vereende krachten

Deze sprekende beeldcampagne én het gedeeld platform waarop je makkelijk en snel tickets kan bestellen voor een voorstelling in je favoriete cultuurhuis, is het resultaat van een boeiende samenwerking tussen COMEET (Cultuurregio Meetjesland), Cultuurregio Leie-Schelde, Cultuurcentrum Evergem, Cultuurhuis Herbakker uit Eeklo en het Leietheater in Deinze.

We inspireren graag onze inwoners voor het perfecte eindejaarscadeau waarmee we de cultuursector een duwtje in de rug geven.

De campagne, gebaseerd op plezier, ontroering en verwondering, valt te spotten op de sociale kanalen van de deelnemende CC’s en regio’s, net als in het straatbeeld.

 

"Op zoek naar een origineel cadeau voor onder de kerstboom? Zoek niet langer! Op www.pakuitmetcultuur.be vind je het meest ontroerende, warmhartige en ontspannende geschenk aller tijden! En dat in slechts enkele muiskliks."

Ellen Van Basselaere
Communicatie- en projectmedewerker UiTPAS Meetjesland en Cultuurinjectie

 

Pak UiT met cultuur want #cultuurgeeftenergie!

Nood aan een energieboost tijdens de donkere maanden? Laat je onderdompelen in een wereld van theater, dans, film en muziek en beleef onvergetelijke momenten met de ganse familie of met vrienden.

 

Op www.pakuitmetcultuur.be (afloop 2024) ontdekte je ontroerende, ontspannende en verrassende voorstellingen in de Cultuurregio Meetjesland en Leie Schelde. Eén platform waarop je makkelijk en snel tickets kan bestellen voor een voorstelling in je favoriete cultuurhuis. Of pak UiT met cultuur en schenk een cadeaubon weg.

 

Waarop wacht je nog? Spreek af met familie en vrienden en boost je energie in één van de volgende cultuurhuizen: Cultuurhuis Herbakker, Cultuurcentrum Evergem, Muziekclub N9, Leietheater Deinze, Arscene en Popallure.

 

Een initiatief van de Cultuurregio Meetjesland en Leie Schelde in nauwe samenwerking met Cultuurhuis Herbakker, Cultuurcentrum Evergem, Muziekclub N9, Leietheater Deinze, Arscene en Popallure.

 

Meer COMEET