Cultuuroverleg
Meetjesland

COMEET, kruispunt voor Meetjeslandse cultuurmakers

Vraag je erfgoedsubsidies aan bij COMEET…

COMEET ondersteunt cultureel-erfgoedprojecten via het subsidiereglement. Organisatoren kunnen een projectsubsidie krijgen als zij aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Er zijn twee indienrondes: op 1 mei (ronde 1) en op 15 november (ronde 2). De subsidies voor cultureel-erfgoedprojecten in het Meetjesland helpen jouw erfgoedproject te realiseren, en meer specifiek om innovatief en deskundig om te gaan met erfgoed.

  • Wat: subsidies tot 2000 euro voor projecten rond roerend en/of immaterieel erfgoed in het Meetjesland
  • Wie: voor verenigingen, organisaties, gemeenten, onderwijsinstellingen, … met zetel in 1 van de 9 gemeenten van het Meetjesland die aangesloten zijn bij COMEET
  • Wanneer: de deadlines van de twee subsidierondes zijn 1 mei en 15 november
  • Hoe: lees het subsidiereglement en dien een aanvraag in.

Voor je van start gaat, is het belangrijk om weten dat je in iedere fase beroep kan doen op de erfgoedcel. Dit zowel voor advies bij de uitwerking van jouw project, bij het invullen van het aanvraagformulier, bij extra vragen … Je kan de erfgoedcel contacteren via 09 373 75 96 of erfgoedcel@comeet.be.

 

…of zoek via onze subsidiewijzer de gepaste subsidie voor jouw project.

Niet alleen bij COMEET kan je subsidies vragen voor jouw erfgoedproject. We maken je graag wegwijs in het aanbod van de cultuursubsidies: klik hier door naar onze subsidiewijzer.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven?