Cultuuroverleg
Meetjesland

COMEETmagazine 2022-2023

Nieuws, Projecten

COMEETmagazine 2022-2023

31 mrt 2023

Deel dit artikel

facebook twitter

2022 kenmerkte zich door (moeizame) relances die wel een boost konden gebruiken. Nu de vele/meeste coronamaatregelen achter de rug waren, hadden we af te rekenen met een energiecrisis die ook de culturele sector trof. Toch bleef de goesting bij onze Meetjeslandse cultuurmakers groot!

We zaten, zowel voor als achter de schermen, niet stil! Een nieuwe website, nieuwe cultuurcampagne, tal van overlegmomenten en kennisdelingen, van start gaan met nieuwe projecten, een aantal lanceringen… het doet zo’n deugd om iedereen met volle goesting te zien werken aan een cultuurvurig Meetjesland!

Ontdek in ons nieuw voortgangsmagazine wat COMEET in 2022 verwezenlijkte en wat de plannen zijn voor dit jaar!

Veel leesplezier>

 

Bedankt!

Van bibliothecarissen tot programmatoren, van cultuurbeleidscoördinatoren tot erfgoedconsulenten, van vrijetijdsdiensten tot vrijwilligers, van ambtenaren tot schepenen… allen bleven ze gaan. We willen hen dan ook via deze weg bedanken want zij zijn COMEET! Zij maken Cultuurregio Meetjesland mogelijk in al zijn facetten.

Bedankt om zo talrijk aanwezig te zijn tijdens onze overleggen en mee te denken over de toekomst van de Meetjeslandse cultuursector. Dank je wel om zo enthousiast mee te werken aan verschillende cultuurcampagnes en deze massaal te delen via jullie kanalen. Bedankt voor de opbouwende feedback en de lieve woorden die het COMEETteam aanzette te blijven doorgaan voor jullie.

Bedankt om met ons mee de brandstof, zuurstof én aansteker te zijn van een cultuurvurig Meetjesland.

Eerdere uitgaves

Voortgangsverslag 2021-2022

Voortgangsverslag 2020-2021

Recente nieuwsberichten

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven?

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven?