Cultuuroverleg
Meetjesland

COMEET daagt UiT!

Nieuws

COMEET daagt UiT!

18 mrt 2024

Medewerkers van lokale besturen

COMEET daagt de UiTPAS-gemeenten UiT! Zet extra in op de UiTPAS Meetjesland in jouw gemeente en word een 5(+) sterren gemeente! Wie weet ontvang je wel een UiTPAS-award!

Deel dit artikel

facebook twitter
Hoe kunnen UiTPAS-gemeente sterren verdienen?

Heel simpel, door opdrachten uit te voeren! Uiteraard heeft iedere opdracht iets te maken met onze UiTPAS Meetjesland en acties in onze Roadmap 2024-2025.

 

Door mee te doen aan de UiTDAGING, zetten UiTPAS-gemeenten dus extra in op de groei van UiTPAS in hun gemeente en kunnen ze aan de hand van de keuze in opdrachten eigen prioriteiten stellen.

 

Ga voor die 5+!

Op het platform van basecamp vinden de lokale UiTPAS-trekkers ToDo’s per gemeente. Iedere gemeente krijgt dezelfde keuzes qua opdrachten en iedere opdracht is een ster waard. Bepaalde sterren kunnen ze verdienen gedurende het jaar, sommige hebben een deadline. Het is niet de bedoeling om ze allemaal te vervolledigen, gemeente kiezen zelf wat binnen de mogelijkheden liggen en waar ze zich op willen focussen! Bij iedere opdracht staan de voorwaarden omschreven en hier en daar ook tips waar ze mee aan de slag kunnen!

 

De lokale UiTPAS-trekkers hoeven dit uiteraard niet alleen te doen! Collega’s van de verschillende diensten kunnen meewerken om een opdracht te doen slagen!

 

Vragen of ondersteuning nodig? Laat het gerust weten via mail of het platform van basecamp.

 

Doe mee en ga voor die 5+!

Recente nieuwsberichten

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven?