Cultuuroverleg
Meetjesland

COMEET, kruispunt voor Meetjeslandse cultuurmakers

Gericht advies en ondersteuning

Zoek je financiering of ruimte voor jouw cultureel project? Heb je een leuk projectidee of een project waarvan je niet zeker weet of het wel haalbaar is? Nog wat nood aan opleiding? COMEET helpt jou bij het realiseren van je projecten.

COMEET als steunpunt

Op de platformen die COMEET coördineert en de netwerken die COMEET stimuleert, ontstaan nieuwe initiatieven. Het is natuurlijk de bedoeling dat die zich verder kunnen ontwikkelen. Concreet ontwikkelt COMEET strategieën om bovenlokale cultuurspelers toe te leiden naar de ‘grondstoffen’ die nodig zijn voor het realiseren en versterken van hun projecten en praktijken: financieringsmogelijkheden, infrastructuur of de verdere ontwikkeling van expertise en competenties.

 

Dat kan gaan over:

  1. relevante en veelgevraagde informatie die we aanbieden op onze website (adressen, hyperlinks, subsidiewijzer), workshops, advies op maat
  2. een specifiek vormingsaanbod om in te spelen op gedeelde noden of uitdagingen
  3. het op de rails krijgen van specifieke en concrete ideeën voor projectmatige of structurele samenwerking

 

Om echt aan innovatie vanuit transversale samenwerking te kunnen werken, is het van cruciaal belang dat die ideeën en kiemen ook projectmatig kunnen ondersteund worden. We moet ze de nodige ruimte, infrastructuur en financiële middelen kunnen geven.

 

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven?