Cultuuroverleg
Meetjesland

Erfgoeddag 2023 wordt Beestig!

Nieuws, Projecten

Erfgoeddag 2023 wordt Beestig!

15 mrt 2023

Cultuur- en erfgoedpubliek

Erfgoedvrijwilligers

In 2023 richt Erfgoeddag de schijnwerpers op onze mededieren: op zondag 23 april 2023 komt u gegarandeerd het hele dierenrijk tegen, voor en achter de schermen, met als thema 'Beestig'!

Deel dit artikel

facebook twitter

Zondag 23 april is het zover: Erfgoeddag 2023 neemt je weer mee op pad in de wereld van tradities, oude voorwerpen en verhalen van vroeger. Een museum heb je daar niet altijd voor nodig, dat zullen we je ook dit jaar weer tonen.

Beestig! neemt je mee in thematische erfgoedactiviteiten met een focus op dieren. Van sportieve evenementen in de buitenlucht tot stille verwondering in tentoonstellingen. Of liever een voorleesmoment, knuffelsessie met schapen of stude mee hespe? Er is echt voor ieder wat wils!

Grote merci aan de vele vrijwilligers, erfgoedverenigingen en deelnemende gemeentelijke cultuurdiensten die zich weer met hart en ziel engageren om dit Meetjeslands aanbod op poten te zetten. Het zijn zij , die de objecten, verhalen en tradities die we samen koesteren, verzorgen en doorgeven naar morgen. Bedankt!

Ga naar www.uitinhetmeetjesland.be/erfgoeddag2023 en ontdek alle Meetjeslandse activiteiten!

 

Help je mee verspreiden? Download de affiche, de brochure en het activiteitenoverzicht onderaan.

Ontdek de Beestige activiteiten in de Meetjeslandse Erfgoedbrochure 2023 in de bibliotheken of online via brochure erfgoed dag A5 2023 HR-def

De Meetjeslandse Erfgoeddagaffiche download je hier: AfficheErfgoeddag23-def.

 

Meetjeslandse Erfgoedactiviteiten in één oogopslag (artikel Promeet): 202304_Promeet_Erfgoeddag2023

 

 

Recente nieuwsberichten

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven?

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven?