Cultuuroverleg
Meetjesland

BITBYBIT komt naar het Meetjesland

Nieuws, Projecten

BITBYBIT komt naar het Meetjesland

20 mei 2022

Stad Eeklo, gemeenten Assenede, Evergem, Sint-Laureins en Zelzate en COMEET zetten gezamenlijk hun tanden in een spectaculaire voorstelling die het Meetjesland moet gezien hebben. Speciaal voor BITBYBIT wordt een prachtige circustent opgetrokken op de Huysmanhoeve in Eeklo die de beleving helemaal compleet maakt.

Deel dit artikel

facebook twitter

Een mooie samenwerking tussen verschillende cultuurdiensten en -huizen zorgt ervoor dat deze prachtige voorstelling ook in het Meetjesland te beleven is. COMEET biedt daarbij de nodige ondersteuning onder andere ook op vlak van regionale promotie. Alle info over de voorstellingen op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni zijn daarom ook gebundeld via www.uitinhetmeetjesland.be/bitbybit.

Tickets voor de voorstelling van vrijdag 10 juni (€18 | €11 -26j) zijn te verkrijgen bij CC Stroming Evergem en voor de voorstelling van zaterdag 11 juni (€18 | €11 -26j | UiTPAS met kansentarief €4,5) bij CC Herbakker maar ook aan de balie van de bibliotheek in Assenede en Zelzate en het Huis van de Vrije tijd in Sint-Laureins.

Voor de gelegenheid worden ook 10 duotickets weggeven voor de voorstelling van zaterdag 11 juni. Wedstrijd loopt t.e.m. 25 mei.

Niet gewonnen? Je kan voor deze voorstelling ook je UiTPAS Meetjesland gebruiken en 20 punten inruilen voor 1+1 gratis ticket. Koop je dus 1 ticket (€18/+26j) dan krijg je een 2e ticket gratis in ruil voor 20 UiTPAS-punten. Ga hiervoor naar de balie aan het STIP in Eeklo, de bib in Assenede, de bib in Zelzate of het Huis van de Vrije Tijd in Sint-Laureins.

Recente nieuwsberichten

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven?

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven?