Cultuuroverleg
Meetjesland

Pak UiT met cultuur 2022

Cultuurcommunicatie Cultuur

Pak UiT met cultuur 2022

Tips & Tricks / Aan de slag

Terug naar overzicht

Cultuur geeft energie!

Nood aan een energieboost en een beetje extra warmte tijdens de donkere maanden? Laat je onderdompelen in een wereld van theater, dans, film en muziek en beleef onvergetelijke momenten met de ganse familie of met vrienden.

Op www.pakuitmetcultuur.be ontdek je ontroerende, ontspannende en verrassende voorstellingen in de Cultuurregio’s Meetjesland en Leie Schelde. Eén platform waarop je makkelijk en snel tickets kan bestellen voor een voorstelling in jouw favoriete cultuurhuis.

Of pak UiT met cultuur en schenk voor de feestdagen een cadeaubon weg. Wedden dat jij UiTpakt met het origineelste cadeau!?

Meer publiek naar de cultuurzalen!

Wat vorig jaar nog een bescheiden postcorona-campagne was, is inmiddels uitgegroeid tot een stevige jaarlijkse actie van de cultuurhuizen in de regio’s Meetjesland en Leie Schelde.

Het doel is helder: via een spraakmakende online campagne (met prikkelende promofilmpjes by stook) weer meer publiek de cultuurzalen binnen lokken. De campagne zelf loopt tijdens de feestdagenperiode (december – half februari) maar uiteraard is dit een betrachting van de cultuurhuizen het hele jaar door.

 

“Cultuur geeft je energie, is goed voor je algemeen welzijn én creëert warmte, zeker als je het samen doet! Dat is nu wel duidelijk.”

 

Extra energie en warmte creëren we ten slotte ook door de brede en intense samenwerking tussen zoveel cultuurpartners. Want dit is op de eerste plaats een initiatief van de Cultuurregio’s Meetjesland en Leie Schelde in nauwe samenwerking met CC De Herbakker, CC Stroming Evergem, muziekclub N9, Leietheater Deinze, Arscène en Popallure.

Maar uiteraard geldt deze oproep ook voor het volledige cultuuraanbod in alle gemeenten binnen de cultuurregio’s. Ontdek het volledige aanbod via www.uitinhetmeetjesland.be en www.cultuurregioleieschelde/uitagenda.be.

Boost jouw omgeving en deze campagne!

Help deze campagne een handje (of nog beter: een hele arm!) want cultuur geeft energie! Je vindt al het nodige campagnemateriaal hieronder. Meer info nodig? Contacteer onze communicatiemedewerker.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven?