" alt="" />
28 mrt

Cultuuroverleg
Meetjesland

Brainstorm Meetjeslandse randstadzone: Gentse kanaalzone

Inschrijven voor deze activiteit

Deel deze activiteit

facebook twitter

Wees welkom op dinsdag 28 maart voor de brainstorm over de Meetjeslandse kant van de Gentse kanaalzone in Ter Gulden Celle!

Gratis inschrijven doe je hier of via de link onderaan deze webpagina!

Met een brede groep aan ‘reizigers’ willen we nadenken over waardevolle bestaande plekken in de Meetjeslandse randstadzone die grenst aan Gent en diens haven. We brainstormen over mogelijkheden om deze plekken in de regio te doen openbloeien. Deze brainstorm is een opstap naar een concrete uitwerking van ideeën. Ook jij bent welkom!

Meer over het project:
Op de Meetjeslandse kant van het Kanaal Gent-Terneuzen nemen we zoveel mogelijk medereizigers mee op een boeiende tocht van 2,5 jaar waarbij we visueel en inhoudelijk een smoel willen geven aan het meest onderschatte deel van de regio, namelijk de Meetjeslandse randstadzone die grenst aan Gent en diens haven.
We willen er de leefgemeenschappen beter maken, in kernen en wijken. We willen er de identiteit en het imago versterken. We willen er bestaande initiatieven verbinden. En we willen Gent dichterbij brengen. We doen dat in co-creatie met maatschappijbouwers, de haven, de stad, de gemeenten, landschapsarchitecten, cultuurverbinders, landbouwers, lokale ondernemers, inwoners én bezoekers.

Wanneer:
28 maart
19:00
Prijs:
Gratis toegang
Organisatoren:
COMEET
Avansa regio Gent
Regionaal Landschap Meetjesland & Leievallei
Gemeente Lievegem
Adres:
Ter Gulden Celle Doornzele Dries 57
Evergem, Oost-Vlaanderen 9940 Belgium
+ Google Maps

Inschrijven voor deze activiteit

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf0NnK4GxnBfJFCBaadLYBjIag4Qxxo0IM9NMs46Va-0mdTRQ/viewform?fbclid=IwAR3oysxfUCOdWrKPNwkfVPyWQVr_TfFLjHj2tIvpyyrWKOBAEjAp375E10g
Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven?