" alt="" />
19 jun

Cultuuroverleg
Meetjesland

Brainstorm Meetjeslandse kant Gentse kanaalzone in Zelzate

Inschrijven voor deze activiteit

Deel deze activiteit

facebook twitter
Op maandag 19 juni ben je welkom in TKlooster in Zelzate.
Hier zullen we met een brede groep aan ‘reizigers’ nadenken over waardevolle bestaande plekken en potentiële plekken, en over mogelijkheden om deze plekken in de regio te doen openbloeien. Deze 3de brainstorm is een opstap naar een concrete uitwerking van ideeën en is gratis. We gaan op zoek naar waar jullie goesting ligt, en bij welke mogelijkheden jullie een engagement willen opnemen. Was je niet aanwezig op de vorige brainstorms? Geen probleem, je kan gewoon aansluiten.
Heb jij zin om, vergezeld door een drankje, jouw licht op dit project te laten schijnen? Vul deze lijst kort in en bevestig jouw aanwezigheid.

In samenwerking met

 


 

Extra info op Avansa Regio Gent.

Op de Meetjeslandse kant van het Kanaal Gent-Terneuzen nemen we zoveel mogelijk medereizigers mee op een boeiende tocht van 2,5 jaar waarbij we visueel en inhoudelijk een smoel willen geven aan het meest onderschatte deel van de regio, namelijk de Meetjeslandse randstadzone die grenst aan Gent en diens haven. We willen er de leefgemeenschappen beter maken, in kernen en wijken. We willen er de identiteit en het imago versterken. We willen er bestaande initiatieven verbinden. En we willen Gent dichterbij brengen. We doen dat in co-creatie met maatschappijbouwers, de haven, de stad, de gemeenten, landschapsarchitecten, cultuurverbinders, landbouwers, lokale ondernemers, inwoners én bezoekers.

 

Wanneer:
19 juni, 2023
19:00 tot 22:00
Prijs:
Gratis toegang
Organisatoren:
COMEET
Avansa regio Gent
Plattelandscentrum
Adres:
’t Klooster Zelzate Kerkstraat 64A
Zelzate, Oost-Vlaanderen 9060 Belgium
+ Google Maps

Inschrijven voor deze activiteit

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf1mk7R5WvrIboW9zwu0nO7G8WYLJLlWxmdh6Xj1CDa3gSLtA/viewform
Schijf je hier in
Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven?